Femke Luijkx

Femke Luijkx - HomeFemke Luijkx adviseert en assisteert ondernemingen, HR professionals en particulieren bij uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken. Femke is ruim 15 jaar werkzaam als arbeidsrecht advocaat, maar is daarnaast ook actief geweest als curator en in (internationale) handelszaken en incasso’s.

Femke is lid van de exclusieve Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en volgt de ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht op de voet. Voor een optimaal resultaat is een begrip van de belangen van de cliënt uitermate belangrijk. Femke schuwt de gang naar de rechter niet, maar zal uit efficiency redenen ook alternatieven voor u onderzoeken. Zowel beursgenoteerde, als MBK ondernemingen zijn bekend terrein.

VaanE: femke@lvdadvocaten.nl
M: 06 – 150 71 510

Liesbeth van Duyneveldt

Liesbeth HomeLiesbeth heeft civiel- en bedrijfsrecht gestudeerd in Leiden en is sinds 1997 werkzaam als advocaat en (interim) bedrijfsjurist.

De praktijk van Liesbeth is gericht op arbeidsrecht, gezondheidsrecht en verbintenissenrecht. Zij adviseert en begeleidt daarin werkgevers in de zorg en welzijn, zakelijke dienstverlening, kinderopvang, bouw en horeca. Daarnaast heeft Liesbeth vele slachtoffers van seksueel misbruik in de kerk bijgestaan en is zij voorzitter geweest van de klachtencommissie van een ziekenhuis.

Liesbeth is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten (VHA) en publiceert regelmatig, onder andere in Intermediair.

VaanE: liesbeth@lvdadvocaten.nl
M: 06 – 515 201 95