Femke Luijkx

Femke Luijkx adviseert en assisteert ondernemingen, HR professionals en particulieren bij uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken en privacy issues, waaronder compliant worden voor de AVG. Femke is reeds 20 jaar werkzaam als gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat, maar is daarnaast ook actief geweest in het bedrijfsrecht, oa. als curator en in (internationale) handelszaken en incasso’s.

Voor een optimaal resultaat is een begrip van de belangen van de cliënt uitermate belangrijk. Femke schuwt de gang naar de rechter niet, maar zal uit efficiency redenen ook alternatieven voor u onderzoeken. Zowel beursgenoteerde, als MBK ondernemingen zijn bekend terrein.

Femke is lid van de exclusieve Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en volgt de ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht op de voet. Femke heeft onlangs met succes de leergang Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG) afgerond. Tevens is zij lid van de NVvIR (Nederlandse Vereniging van Informatietechnologie en Recht) en de VPR (Vereniging Privacy Recht).

VaanE: femke@lvdadvocaten.nl
M: 06 – 150 71 510

 

Liesbeth van Duyneveldt

Liesbeth heeft civiel- en bedrijfsrecht gestudeerd in Leiden en is sinds 1997 werkzaam als advocaat en (interim) bedrijfsjurist.

De praktijk van Liesbeth is gericht op arbeids- en ambtenarenrecht en privacy. Zij adviseert en begeleidt daarin werkgevers in de zorg en welzijn, zakelijke dienstverlening, kinderopvang, bouw en horeca en binnen de overheid. Daarnaast heeft Liesbeth vele slachtoffers van seksueel misbruik in de kerk bijgestaan en is zij voorzitter geweest van de klachtencommissie van een ziekenhuis. Liesbeth heeft succesvol de opleiding tot Data Protection Officer (DPO) voltooid.

Liesbeth is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten (VHA) en publiceert regelmatig.

VaanE: liesbeth@lvdadvocaten.nl
M: 06 – 515 201 95